Ρέθυμνο: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με τα δυο της παιδιά,μετά από το σοβαρό τροχαίο!

  12 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ρέθυμνο: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα με τα δυο της παιδιά,μετά από το σοβαρό τροχαίο!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στο νομό Ρεθύμνου στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες .

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια γυναίκα είναι εγκλωβισμένη στο όχημα μαζί με τα παιδιά της,  με την γυναίκα μάλιστα  να είναι χωρίς αισθήσεις ενώ σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να είναι τα αγόρια της.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετά  τις 5 το απόγευμα, το όχημα βγήκε εκτός ελέγχου και έκανε "βουτιά στο κενό", πέφτοντας σε γκρεμό δεκάδων μέτρων. 

Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης  και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από Ηράκλειο και ένα από Ανώγεια.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν νεκρό, μεταξύ των επιβαινόντων, ευτυχώς στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκαν. 

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι  ηλικίας 8 και 10 ετών φέρουν κυρίως τραύματα ορθοπεδικής φύσης  χωρίς να η ζωή τους να κινδυνεύει , δεν ισχύει όμως το ίδιο για την μητέρα τους που φαίνεται είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η επιχείρηση από την ΕΜΑΚ που έχει στηθεί είναι μεγάλη και μάλιστα για να προσεγγίσουν στο σημείο έχουν «ρίξει» φορεία στην χαράδρα. 

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται αν μη τι άλλο για δύσκολη επιχείρηση αφού έχει πέσει το σκοτάδι ενώ το σημείο όπου και βρίσκεται το αυτοκίνητο είναι δύσβατο και αρκετά δύσκολα προσεγγίσιμο. 

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης

Η επέμβαση των διασωστων ήταν άμεση και επιτυχής και έτσι αργά το απόγευμα αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των τραυματιών από τον γκρεμό, με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε κάθε περίπτωση επρόκειτο για μία δύσκολη επιχείρηση αφού διεξαγόταν και ενώ είχε πέσει το σκοτάδι ενώ το σημείο όπου και βρισκόταν το αυτοκίνητο ήταν δύσβατο.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας τους, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι είναι σε σχετικα καλή κατάσταση ,ενω αντίθετα πιο σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της μητέρας και του 8χρονου αγοριού.

 

  12 March, 2019 ΑΡΘΡΑ