Ρέθυμνο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ – Οι έρευνες των αρχών

patris.gr  07 September, 2024 ΑΡΘΡΑ
Ρέθυμνο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ – Οι έρευνες των αρχών

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου διεκομίσθη το βράδυ της Παρασκευής ο 69χρονος κτηνοτρόφος που φέρει σοβαρότατα τραύματα από πυροβόλο όπλο σε χέρια, πόδια, θώρακα και σπονδυλική στήλη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου έκριναν ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Ηράκλειο.

Η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί ωστόσο τα επόμενα 24ωρα παραμένουν κρίσιμα.

Το χρονικό

Ο 69χρονος άνδρας μετέβη το πρωί της Παρασκευής στο ποιμνιοστάσιο του όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα.

Ο δράστης ή οι δράστες, όπως όλα δείχνουν του είχαν στήσει καρτέρι.

Αφού τον βασάνισαν και τον πυροβόλησαν εξαφανίστηκαν.

Τον 69χρονο βρήκε αιμόφυρτο ο γιος του που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον άτυχο άντρα στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη καθώς είχε χάσει αρκετό αίμα.

Οι έρευνες των αρχών

Το βιντεοληπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές απεικονίζεται ένας εύσωμος άνδρας, με κάλτσα στο κεφάλι να πυροβολεί και να κόβει με ψαλίδι τη γλώσσα του άτυχου άνδρα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν μαρτυρίες από κατοίκους από την ευρύτερη περιοχή καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από τα σημεία που πιθανολογούν ότι πέρασαν οι δράστες.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι συνδέουν την ένοπλη ενέδρα στον 70χρονο κτηνοτρόφο με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο.

Τον Ιούλιο του 2024, ο 26χρονος γιος του 70χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα. Τότε η επίθεση στον γιο του 70χρονου είχε οργανωθεί από 40χρονο, ο οποίος «προσέλαβε» τους δύο δράστες για να πλήξουν τον 26χρονο.

 

patris.gr  07 September, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα