Πτυχιούχος η πρωταθλήτρια του καράτε από το Τυμπάκι Κέλλυ Κυδωνάκη

https://www.apopsilive.gr/  04 July, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πτυχιούχος η πρωταθλήτρια του καράτε από το Τυμπάκι Κέλλυ Κυδωνάκη

Πτυχιούχος είναι από την Παρασκευή 14 Ιουνίου η μεσαρίτισα πρωταθλήτρια του καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη, η οποία αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η ανάρτηση της αναφέρει: «Η ζωή μας είναι ένας ατελείωτος δρόμος, ένας δρόμος ονείρων και στόχων. Υπάρχουν στάσεις – παρακάμψεις στην διαδρομή όμως τον τερματισμό τον καθορίζουμε εμείς. Αυτό το πτυχίο είναι το παιδικό ονειρο ενός μικρού κοριτσιού που κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα, δεν είναι ο Τερματισμός αλλά η Αφετηρία.

Το κομμάτι αυτής της διαδρομή δεν ήταν εύκολο αλλά ποιος είπε πως έπρεπε να είναι? Τα όνειρα απαιτούν θυσίες. Η πίεση , οι δυσκολίες είναι αυτές που μας διαμορφώνουν και μας δίνουν την ευκαιρία να λάμψουμε.

Οι δυο άνθρωποι που στέκονται πλάι μου στην δεύτερη φωτογραφία – οι γονείς μου είναι η αιτία που έγινα αυτό που είμαι σήμερα, που βρίσκομαι εδώ τώρα και ζω ένα από τα όνειρα μου. Το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορώ να σας πω .

Λένε ότι πρέπει να ζούμε την στιγμή και ότι η αυτές μένουν στο τέλος. Εγώ την έζησα , η μέρα της ορκομωσίας μου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου. Όλοι εσείς που ήσασταν εκεί, που χαρήκατε για εμένα την κάνατε μοναδική,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Ευγνώμων για τους ανθρώπους που έχω στην ζωή μου!».

 

https://www.apopsilive.gr/

 

https://www.apopsilive.gr/  04 July, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ