Πρωτοχρονιά με καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας

  01 January, 2021 ΑΡΘΡΑ
Πρωτοχρονιά με καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας

Πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη-Αναλυτικά η πρόβλεψη

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα, Πρωτοχρονιά ωστόσο σε ορισμένες περιοχές θα υπάρχουν βροχές.

Έτσι, την Πρωτοχρονιά σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός και μόνο στο Ανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.

Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι σε πολλές περιοχές περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με το meteo.gr, οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6.

Στην Κρήτη, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ για την υπόλοιπη Ελλάδα:

ΑΤΤΙΚΗ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το πρωί στη Θράκη. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά πρόσκαιρα δυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τη νύχτα νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ : Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΜΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

  01 January, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα