Πρωτιές για Άγιο Κύριλλο και Πετροκεφάλι στο διαγωνισμό του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  06 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πρωτιές για Άγιο Κύριλλο και Πετροκεφάλι στο διαγωνισμό του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία ο διαγωνισμός συλλογής πλαστικών καπακιών που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!

Όπως μάλιστα ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου, πρώτο αναδείχθηκε το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κυρίλλου με δεύτερο το Νηπιαγωγείο Πετροκεφαλίου και τρίτο το Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρεται «Τη Παρασκευή 1/6 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας στη Φανερωμένη καθώς και τη Δευτέρα 4/6 στις εγκαταστάσεις του νερό Ζαρός, πραγματοποιήθηκε η συλλογή των πλαστικών καπακιών που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017-2018 από τα σχολεία που θέλησαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του συλλόγου μας. Πρώτο αναδείχθηκε το Δ.Σ. Αγίου Κύριλλου με δεύτερο το Νηπιαγωγείο Πετροκεφαλίου και τρίτο το Δ.Σ. Πετροκεφαλίου. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία που έλαβαν μέρος και συνέβαλλαν σε αυτή μας την δράση, καθώς και το νερό Ζαρός για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξή του.

Επίσης την ενορία Χουστουλιανών και τον εκπρόσωπό της πατήρ Νικόλαο Τζαγκαράκη που με την ευκαιρία συγκέντρωσης των καπακιών από τα σχολεία της περιοχής, μας έφεραν και αυτοί τη δικιά τους ποσότητα που είχαν συγκεντρώσει».

 

mesaralive.gr  06 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα