Πρωτιά για τον Ανδρέα Στρατάκη στις εκλογές της Ε.Α.Σ.Η

neakriti.gr  22 September, 2019 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Πρωτιά για τον Ανδρέα Στρατάκη στις εκλογές της Ε.Α.Σ.Η

Πρώτος με 72 ψήφους

Ο Ανδρέας Στρατάκης αναδείχτηκε εκ νέου πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, λαμβάνοντας 72 σταυρούς.

Επομένως θα είναι και αυτός που θα αποφασίσει το χρόνο κατά τον οποίο θα συνεδριάσει η νεοεκλεγείσα διοίκηση για να συγκροτηθεί σε Σώμα, όπου βεβαίως θα θέσει και τον εαυτό του ξανά στη διεκδίκηση της προεδρίας.

Από εκεί και πέρα στην νεοεκλεγείσα διοίκηση ακολουθούν ο Γιάννης Πυργιανάκης δεύτερος με 61 ψήφους, ο Μύρων Χιλετζάκης, τρίτος με 59, ο Μιχάλης Καμπιτάκης τέταρτος με 54, ο Σταύρος Γαβαλάς, πέμπτος με 50, ο Γεώργιος Ταμιωλάκης έκτος με 45, ο Νικόλαος Μπορμπουδάκης επίσης με 45 ψήφους και ο Αναστάσιος Βρέντζος με 43 ψήφους.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρασκηνιακά ακούγεται ως δεύτερη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου εκείνη του Σταύρου Γαβαλά, ο οποίος πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει δημόσια εκφράσει καμία τέτοια επιθυμία.

 

Επομένως, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μέσα από τις διαδικασίες και τις ζυμώσεις που θα προκύψουν από τώρα και στο εξής μέχρι την πρώτη συνεδρίαση του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣΗ.

 

neakriti.gr  22 September, 2019 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα