Πρωταθλητής Ελλάδας ο Μεσαρίτης Νίκος Χατζηγεωργίου της ΑΛ Μεσαράς

  22 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρωταθλητής Ελλάδας ο Μεσαρίτης Νίκος Χατζηγεωργίου της ΑΛ Μεσαράς

Συνεχίζονται οι επιτυχίες από τους Ξιφομάχους της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς «Καπετάν Μιχάλης Κόρακας».

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος από τη Σφακιανάκη Δήμητρα πριν λίγες μέρες, χθες ο Νίκος Χατζηγεωργίου στέφθηκε νέος Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία παμπαίδων, στο  Ξίφος Μονομαχίας , (ΕΠΕ) σε αγώνες που πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Εξαιρετική η παρουσία και των υπολοίπων αθλητών της ΑΛΜ. Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Γρηγοριάδης Γιάννης, ενώ σε πολύ καλές θέσεις βρέθηκαν και όλοι οι άλλοι αθλητές και συγκεκριμένα οι:  Χρονάκης Δημήτρης Μπουχαλάκης Ανδρέας ,Μουρτζάκης Νίκος ,Μαρακομιχελάκης Χρυσοβαλάντης και Μαρακομιχελάκης Γ .

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , τους γονείς τους , αλλά και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Φουστανάκη Δημήτρη τον Προπονητή Γονέα των παιδιών, που είναι πάντα εκεί να βοηθάει τις αθλήτριες και τους αθλητές .  Οι γονείς των ευχαριστούν και εύχονται τα καλύτερα σήμερα που η Μεσαρίτικη ομάδα Ξιφασκίας αγωνίζεται στο ομαδικό ελπίζοντας για την κατάκτηση μιας πολύ καλής θέσης και γιατί όχι και της Πρώτης!!!  Καλή επιτυχία Αθλητική Λέσχη Μεσαράς!!!!

 

  22 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα