Προσλήψεις για την αποτελεσματικη αντιμετώπιση της πανδημίας και στην Κρήτη

Δώδεκα άτομα και συγκεκριμένα 4 στο Ηράκλειο, 4 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο και 2 στο Λασίθι αναζητά να προσλάβει στην Κρήτη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας:
Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της με εξειδικευμένο προσωπικό και την άρτια στελέχωση του Εθνικού Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δημοσιοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη εκατόν ενενήντα δύο (192) στελεχών, με σκοπό την παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής.
Το ανωτέρω προσωπικό θα τοποθετηθεί στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων των δεκατριών (13) Περιφερειών της χώρας και θα αφορά σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας οκτώ (8) μηνών.
Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς (courier) από ημέρα Πέμπτη 01-10-2020 μέχρι και ημέρα Δευτέρα 12-10-2020, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».
Δείτε επίσης
- Ενοίκια: Τι αλλάζει στα μισθωτήρια από το 2026
- Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με «πέναλτι» 2 ετών
- Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Σε 24ωρη παναττική απεργία τα ναυτεργατικά σωματεία την Τρίτη
- Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕφΣυν: Τι λέει για νέο κόμμα, παίρνει αποστάσεις από την Αριστερά
- Εφάπαξ: Γιατί δίνονται ψαλιδισμένα και με καθυστέρηση