Προσφορά αναγνώρισης απο τους γονείς της 6χρονης που έφυγε πρόωρα,στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ!

  05 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Προσφορά αναγνώρισης απο τους γονείς της 6χρονης που έφυγε πρόωρα,στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ!

Οι γονείς της άτυχης 6χρονης, τις δύσκολες αυτές ώρες που πενθούν για το χαμό του παιδιού τους, αποφάσισαν μέσα από την τραγική απώλεια, να προσφέρουν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Μια προσφορά μέσα από την τραγική απώλεια για την οικογένειά τους, αποφάσισαν να κάνουν οι γονείς της μικρής Ευχάρεως Σάββα, η οποία δεν είναι πια εδώ.

40 ημέρες μετά το χαμό της, με τις μνήμες να είναι ακόμη νωπές, οι γονείς του μικρού κοριτσιού που "έφυγε" από τον ιό Η1Ν1 αποφασίζουν να στηρίξουν τη Μονάδα όπου το κοριτσάκι τους μαζί με τους θεράποντες γιατρούς έδωσε την τελευταία του μάχη, τη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Την ερχόμενη Κυριακή, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα βρεθούν στα Ν. Αλάτσατα για να τιμήσουν τη μνήμη της 6χρονης, στο 40ήμερο μνημόσυνο. Εκεί θα ανοίξει ένας κουμπαράς, όπου ο καθένας θα συνεισφέρει με όποιο ποσό επιθυμεί, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δωρηθούν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, σε μία προσπάθεια της οικογένειας να στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελείται για παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Άλλωστε επιθυμία της οικογένειας, από την πρώτη στιγμή, ήταν να προσφέρει. Αρχική σκέψη ήταν να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων όμως η κατάσταση της 6χρονης δεν το επέτρεψε.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύχαρις Σάββα εξέπνευσε από σηπτικό σοκ, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο ΠΑΓΝΗ με υψηλό πυρετό στις 5 Φεβρουαρίου.

 

  05 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα