Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά τη νέα εβδομάδα

  03 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά τη νέα εβδομάδα

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά ανά νομό και ημέρα τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 4 Μαΐου

Από 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Καμηλάρι στην περιοχή του δρόμου προς ταβέρνα Κελάρι, στη περιοχή Αφραθιάς και στον οικισμό Καλαμάκι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Μάταλα του Δ.Φαιστού, στην περιοχή του ξενοδοχείου Europa.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Σίβα Δ.Φαιστού, στην περιοχή της πλατείας του χωριού και της οικίας Παπαδάκη Άρτεμης στο δρόμο προς Λύσταρο.

Τετάρτη 6 Μαΐου

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Μάκρες, Νύβριτος, Στο Ζαρό στην περιοχή της επιχειρήσεων Σαριδάκη και Αλμπαντάκη του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου, του αναψυκτηρίου Ζαρού και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πανασσός.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Μητρόπολη Δ.Γόρτυνας, στο κέντρο του χωριού, στην περιοχή του οικίας Γκιαουράκη Νικόλαου.

Παρασκευή 8 Μαΐου

Από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Πλακιώτισσα, στην περιοχή των αρδευτικών Κουτεντάκη, Ανδρεαδάκη και Χαλκιαδάκη.

 

  03 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ