Προγραμματική σύμβαση του Δήμου Φαιστού με το Αριστοτέλειο για το Καλαμάκι

mesaralive.gr  14 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προγραμματική σύμβαση του Δήμου Φαιστού με το Αριστοτέλειο για το Καλαμάκι

Σε Προγραμματική Σύμβαση με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Ακτομηχανική Διερεύνηση Αντιμετώπισης της Διάβρωσης Ακτής Καλαμακίου Δήμου Φαιστού», προχωρεί ο Δήμος Φαιστού.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού προχώρησε ομόφωνα στην παραπάνω απόφαση, μετά την σχετική εισήγηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αρμουτάκη στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Φαιστού.

Όπως ανέφερε ο κ. Αρμουτάκης στην εισήγησή του «Προκειμένου  να αντιμετωπιστεί το πρόβληµα της διάβρωσης της ακτής του Καλαµακίου, θα πρέπει να υπογραφεί Προγραμματική  σύµβαση µεταξύ ∆ήµου Φαιστού και του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Σκοπός της Προγραµµατιστικής Σύµβασης είναι η εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος για την αντιμετώπιση των διαβρωτικών προβλημάτων της ακτής Καλαμακίου που έχουν σαν άμεση συνέπεια τη μείωση της αμμουδιάς και την εμφάνιση παραλιακών ψαμμιτών (beach rock). Η χρηματοδότηση προέρχεται από την Περιφέρεια Κρήτης Αριθμ. Απόφασης 33810/26/03/2015 έγκριση διάθεσης πίστωσης Περιφερειάρχη Κρήτης, για την οποία έγινε αποδοχή χρηματοδότησης με την αριθμ. 230/2015 απόφαση Δ.Σ. και εγγραφή στον Κ..Α. 1329.0056 εσόδων και Κ.Α. 35.7413.0003 εξόδων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015. 

 

mesaralive.gr  14 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα