Προετοιμασία για αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινόμενων

Να είναι προετοιμασμένοι για ακραία καιρικά φαινόμενα, καλεί αγρότες μελισοκόμους και κτηνοτρόφους η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ηρακλείου.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Εν όψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου και για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινόμενων (όπως πλημμύρες, πτώση της θερμοκρασίας και έντονης χιονόπτωσης) σε Ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, οι Αγρότες, Κτηνοτρόφοι και Μελισσοκόμοι των περιοχών να παρακολουθούν τις προγνώσεις και τις προειδοποιήσεις του καιρού, που εκδίδει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και να προετοιμαστούν κατάλληλα, δηλαδή να φροντίσουν να έχουν τα απαραίτητα εφόδια και ζωοτροφές για το ποίμνιό τους και τα μελισσοσμήνη τους.
Επίσης να έχουν εξασφαλίσει την επικοινωνία τους και να είναι σε ετοιμότητα, ώστε να εγκαταλείπουν τις περιοχές με υψηλό υψόμετρο πριν αποκλειστούν από χιονόπτωση.
Δείτε επίσης
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού
- A1 EΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Τυμπάκι-Τα αποτελέσματα
- Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: επίσκεψη στο Α.Τ. Φαιστού
- Νέα ώθηση στην πρωτοβουλία για την επανασύσταση του Δήμου Τυμπακίου