Προχωρούν τα αποχετευτικά δίκτυα του Καστελίου

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρεί το έργο της κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης του Καστελίου στο Δήμο Φαιστού.
Οι εκσκαφές που ξεκίνησαν το Νοέμβριο συνεχίζονται και μάλιστα έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο τμήμα του έργου, εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος, αλλά και εκτός, αφού ο αγωγός πλέον που θα ενώσει το αποχετευτικό δίκτυο του Καστελίου με αυτό των Μοιρών και στη συνέχεια με το Βιολογικό, ήδη κατασκευάζεται.
Τα μηχανήματα έχουν ήδη πιάσει δουλειά στην περιοχή των Καπαριανών για την κατασκευή του αγωγού που θα ενώνει το Καστέλι με τις Μοίρες.
Όπως μας είπε o πρόεδρος του Καστελίου κ. Γιάννης Κτιστάκης «αν βοηθήσει ο καιρός το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Μάιο».
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εσπερίδα για τη λειψυδρία στη Μεσαρά
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος