Προχωρεί η διαδικασία για τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα

mesaralive.gr  13 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προχωρεί η διαδικασία για τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στο Δήμο Φαιστού. Εδώ και ένα περίπου χρόνο να υπενθυμίσουμε ότι έχουν κολληθεί αυτοκόλλητα σε πλήθος αυτοκινήτων σε Μοίρες και Τυμπάκι.

Πρόκειται μάλιστα για ένα θέμα που έθιξε πρόσφατα το mesaralive.gr, σημειώνοντας πως δεν έχει γίνει ακόμα η απομάκρυνσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση του ειδικού συμβούλου κ. Κώστα Βογιατζάκη που χειρίζεται το θέμα, ήδη από τα 40 περίπου οχήματα σε Μοίρες και Τυμπάκι, τα οποία είχαν εντοπιστεί και καταγραφεί, έχουν μείνει περίπου 18, αφού τα υπόλοιπα τα απομάκρυναν οι ιδιοκτήτες τους μετά την ενημέρωση που έγινε από το Δήμο Φαιστού.

«Για τα εγκαταλελειμμένα που έχουν απομείνει, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Μάλιστα είμαστε σε επαφή με την αστυνομία, ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σε οχήματα που δεν φέρουν αριθμό κυκλοφορίας, για ενδεχόμενο εμπλοκής τους σε κάποια εγκληματική πράξη. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο Δήμος θα τα μεταφέρει σε συγκεκριμένο χώρο, απ΄ όπου αν δεν πάνε να τα παραλάβουν οι  ιδιοκτήτες τους εντός δεκαημέρου πληρώνοντας και τα έξοδα μεταφοράς του αυτοκινήτου τους, τότε θα πάνε στην ανακύκλωση» ενημέρωσε ο κ. Βογιατζάκης.

 

mesaralive.gr  13 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα