Πρεμιέρα απόψε για την Εθνική Ομάδα στο τουρνουά Aegean

  09 August, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πρεμιέρα απόψε για την Εθνική Ομάδα στο τουρνουά Aegean

Το κλειστο γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια ανοίγει απόψε τις πύλες του για να φιλοξενήσει άλλο ένα διεθνές τουρνουά Μπάσκετ

Μετά την χθεσινή νίκη με 82-69 στο ανεπίσημο φιλικό εναντίον του Ιράν, η «επίσημη αγαπημένη» κάνει πρεμιέρα σήμερα (21:00, ΕΡΤ2) στο τουρνουά «Aegean» με αντίπαλο την Ουγγαρία, μπροστά στο κρητικό κοινό το οποίο αναμένεται να γεμίσει τα ''Δύο Αοράκια''. Οι... πύλες θα ανοίξουν αυστηρά δύο ώρες (19.00) πριν την αναμέτρηση.

Ένας από τους χθεσινούς - ελάχιστους - θεατές του αγώνα, ήταν και ο Νίκος Ζήσης ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες για να δει από κοντά την αγαπημένη του Εθνική ομάδα και να ευχηθεί σε όλους καλή επιτυχία ενόψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Όλα αυτά, με την αφορμή της επίσκεψης του για διακοπές στην Κρήτη.

Στο χθεσινό φιλικό, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν χρησιμοποίησε (έπαιξαν 15 παίκτες) καθόλου τον συνονόματο του Αντετοκούνμπο λόγω κάποιων μικρο-ενοχλήσεων του τελευταίου στην μέση, καθώς και τον Γιάννη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα. Αμφότεροι, έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους, παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών τους (κεντρική φωτογραφία) και σήμερα θα πατήσουν στο παρκέ στα ''Δύο Αοράκια'' στην πρεμιέρα του τουρνουά της Aegean.

Αποκαλυπτήρια για την επίσημη αγαπημένη

Μπορεί το αποψινό παιχνίδι (21.00) να έχει χαρακτήρα φιλικού όμως αρκετοί είναι εκείνοι που το αντιμετωπίζουν σαν επίσημο αγώνα. Πρώτα από όλα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος θα τσεκάρει πρόσωπα και συστήματα για πρώτη φορά σε αγώνα ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο - φιλικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σημαντικός είναι και ο αγώνας για τους παίκτες που ''παλεύουν'' για μια θέση στην τελική 12αδα. Καλές οι προπονήσεις αλλά ίσως τα δύο φιλικά του Ηρακλείου παίξουν ρόλο στην τελική απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή.

Oι 17 παίκτες: Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας.

Και φυσικά, το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο για τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης ο οποίος λαχταρά να δει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους παίκτες της Εθνικής ομάδας. Ο πολυτιμότερος μπασκετμπολίστας του NBA για τη χρονιά που μας πέρασε, βρίσκεται στο Ηράκλειο, έχει δεχθεί αμέτρητα μηνύματα θαυμασμού, μικροί και μεγάλοι αναζητούν μια φωτογραφία με τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Εισιτήρια

Πολλά έχουν γραφτεί, φήμες, περί sold και... τρίχες κατσαρές. Η πραγματικότητα είναι ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των εισιτηρίων έχει πουληθεί, με τους φιλάθλους να δείχνουν εμπράκτως την αγάπη τους για την Εθνική ομάδα.

Παρά τον μη εμπορικό Αύγουστο, η κίνηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται μέχρι το απόγευμα να εξαντληθούν όμως μέχρι τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν ΑΚΟΜΑ διαθέσιμα. Θυμίζουμε ότι από χθες λειτουργεί εκδοτήριο στα Δύο Αοράκια (από 19:00 μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού) ενώ κανονικά συνεχίζεται η εξυπηρέτηση των φιλάθλων από το το ταξιδιωτικό γραφείο  Ferias Travel στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 176, Ηράκλειο Κρήτης (09:00 - 19:00), το οποίο θα είναι ανοιχτό και το Σάββατο για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (Ιράν - 19.00). Προσοχή, όπως γράψαμε και χθες, δεν υπάρχει σημείο πώλησης πλέον στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ.

 

  09 August, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ