Πρασοτηγανιά με χειμωνιάτικα λαχανικά, μήλο και κεφαλοτύρι
Μοναδική χοιρινή τηγανιά με πράσο, αλλά και μήλο και κεφαλοτύρι, που προσδίδουν τέλειες μυρωδιές και κάνουν τη γέυση ονειρεμένη.
Υλικά Συνταγής
350 γραμ. χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρές μπουκιές
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών
1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 πράσα (προαιρετικά ζεματισμένα) σε φέτες
2 φλ. χοντροτριμμένο λάχανο
1 μήλο με την φλούδα του κομμένο σε μικρά καρέ
1/4 φλ. κονιάκ
αλάτι
150 γραμ. κεφαλοτύρι κομμένο σε μικρά καρέ
Εκτέλεση
Για την πεντανόστιμη πρασοτηγανιά, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζουμε το χοιρινό στο τηγάνι και το ροδίζουμε για 10 λεπτά γυρνώντας το τακτικά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το πράσο. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και το μήλο, σοτάρουμε για 5 λεπτά, πασπαλίζουμε με το μίγμα μπαχαρικών και σβήνουμε με το κονιάκ.
Δείτε επίσης
- Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων των αγροτικών επιδοτήσεω
- Σε τροχιά κακοκαιρίας η Ελλάδα από σήμερα μέχρι το Σάββατο
- ΟΗΕ: Κάθε 10 λεπτά μια γυναίκα δολοφονείται από οικείο της πρόσωπο –Το σπίτι ο πιο επικίνδυνος χώρος
- Χρήσιμες συμβουλές λίγο πριν από τη Black Friday – Πώς θα κάνετε ασφαλείς αγορές
- Γιορτάζει σήμερα η Αγία Αικατερίνη-– Η συμβολή της στα γράμματα και στον Χριστιανισμό





