Πόρος: Νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου

  20 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Πόρος: Νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου

Ανασύρθηκαν οι σοροί των τριών επιβαινόντων στο ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο. Νεκροί ο Έλληνας χειριστής και οι δυο Ρώσοι επιβαίνοντες που είχαν κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Το ελικόπτερο ακούμπησε τα καλώδια της ΔΕΗ και έπεσε στη θάλασσα. Μεγάλα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει ο Πόρος.

Ανείπωτη τραγωδία έζησε σήμερα ο Πόρος όταν ένα ελικόπτερο με τρεις επιβαίνοντες γκρεμίστηκε στη θαλάσσια περιοχή με τον Γαλατά, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.

Οι δυο σοροί ανδρών, ρωσικής υπηκοότητας, επιβαινόντων του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ενώ λίγο πριν τις έξι ανασύρθηκε ακόμη μια σορός άνδρα από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Στο σημείο όπου βρίσκεται η άτρακτος του ελικοπτέρου βρίσκονται προληπτικά για λόγους ασφαλείας δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, σε συνεννόηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με το θάλαμο επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, υπάρχει έγκριση για μετακίνηση της ατράκτου σε ασφαλές σημείο προκειμένου να μη δημιουργεί κίνδυνο για τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα αλλά και να εξεταστεί από ειδικούς εμπειρογνώμονες.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας. Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλου αγνοούμενου, ενώ ο Πόρος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ηλεκτροδότησης η οποία διακόπηκε μετά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου με καλώδια της ΔΕΗ.

 

  20 August, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα