Πνίγηκε τρώγοντας κρέας σε ταβέρνα

Παραλίγο να βγει ξινό το γλέντι, λόγω Τσικνοπέμπτης, για έναν άνδρα στη Λάρισα, καθώς πνίγηκε από κομμάτι κρέας την ώρα που έτρωγε με την παρέα του σε ταβέρνα.
Το περιστατικό, όπως αναφέρει το οnlarissa.gr, συνέβη στην περιοχή της Ανθούπολης. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα, ενώ δεν ανέπνεε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με σφυγμό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, χάρη στις προσπάθειες των διασωστών, καθώς έγινε απινίδωση μέσα στο ασθενοφόρο.
Στη συνέχεια, οι γιατροί κατάφεραν να του αφαιρέσουν το κομμάτι κρέατος και ο 50χρονος επανέκτησε τις αισθήσεις του, ενώ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και αξονική τομογραφία.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Οδηγίες προστασίας πολιτών λόγω καύσωνα
- Nέα καραβιά μεταναστών στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
- «Καρτ ποστάλ» από τον Νότο: Το αδιαχώρητο και σήμερα στην Καταλυκή
- Τυμπάκι: Αποσωληνώθηκε η μικρή Μαριάννα που παρασύρθηκε έξω από το ΠΑΓΝΗ
- 116 αφίξεις μεταναστών σήμερα το πρωί σε Γαύδο και Αγία Γαλήνη
Σχετικά άρθρα
- Το φαγητό συχνά το βράδυ αυξάνει την πιθανότητα κατάθλιψης και άγχους
- Οι Μεσαρίτες ετοιμάζουν τους μεζέδες της Καθαράς Δευτέρας (φωτο)
- O Jon Bon Jovi άνοιξε δύο εστιατόρια για τους φτωχούς
- Πάσχα: Πόσες θερμίδες έχουν τα φαγητά και τα γλυκά
- Η κακή διατροφή “σκοτώνει” περισσότερους ανθρώπους από το τσιγάρο