Πλήρως οργανωμένοι οι διοργανωτές του Καρναβαλιού στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  28 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πλήρως οργανωμένοι οι διοργανωτές του Καρναβαλιού στο Τυμπάκι

Φώτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου

Πρόκειται πραγματικά για μια διοργάνωση όπου ο διοργανωτής Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες!

Μετά την ανάρτηση για τις στολές των ομάδων και τις συμμετοχές στο λογαριασμό του στο Facebook (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  ακόμα ένα άλμπουμ  με θέμα «Τυμπακιανό Καρναβάλι 2016. «Πρώτη φορά Νυχτερινό!», έρχεται να συγκεντρώσει  όλες τις φωτογραφίες από την προετοιμασία , για την οποία ήδη έχει γράψει το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Επίσης στο άλμπουμ στο Fb θα περιλαμβάνονται όλες οι δράσεις των Καρναβαλιστών!

Στο κάλεσμά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου αναφέρει:  Σε αυτό το άλμπουμ θα ανεβαίνουν όλες οι φωτογραφίες από την προετοιμασία, τις βόλτες και τις δράσεις των Καρναβαλιστών μας, μέχρι την μεγάλη ημέρα του Σαββάτου!

Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές, να μας στείλουν (μέσω e-mail ή μέσω μηνυμάτων στο Facebook) τις φωτογραφίες τους για να τις μοιραστούμε με όλους τους φίλους της σελίδας μας!

Καλό Καρναβάλι!

(Σημείωση: Θα γίνεται διαλογή των φωτογραφιών για να αποφευχθούν επαναλαμβανόμενες ή τυχών κουνημένες φωτογραφίες ή κάποιες που μπορεί να κριθούν ως ακατάλληλες! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.)».

 

mesaralive.gr  28 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα