Πλακώθηκαν για μια ... ξαπλώστρα!

Από την παραλία στα ... κρατητήρια κατέληξαν χτες δυο επιχειρηματίες που ενοικιάζουν ξαπλώστρες στην περιοχή των Γουβών.
Από την παραλία στα ... κρατητήρια κατέληξαν χτες δυο επιχειρηματίες που ενοικιάζουν ξαπλώστρες στην περιοχή των Γουβών.
Λίγο η αφόρητη ζέστη, λίγο ο ανταγωνισμός για τους πελάτες η ... παρεξήγηση δεν άργησε να συμβεί μεταξύ των δυο επιχειρηματιών - ενός Έλληνα και ενός Αλβανού - που ενοικιάζουν δυο όμορα κομμάτια παραλίας στην περιοχή.
Οι τεταμένες σχέσεις τους ταράχτηκαν ακόμα περισσότερο όταν χτες ο πελάτης του ενός επιχειρηματία έβαλε την ξαπλώστρα του στο χώρο που ενοικιάζει ο άλλος.
Το περιστατικό έφερε δημιούργησε παρεξήγηση ανάμεσα στους δυο άνδρες που λογόφεραν μεταξύ τους ενώ δεν άργησαν να πιαστούν και στα χέρια.
Οι δυο άνδρες κατέληξαν στο ΑΤ Χερσονήσου όπου αντάλλαξαν μηνύσεις και κρατήθηκαν. Σήμερα παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα όπου τους όρισε ρητή δικάσιμο τη 1η Οκτώβρη.
Δείτε επίσης
- Νικολιδάκης: “Όχι” σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στον Δ Φαιστού
- Ζαρός: εκδηλώσεις από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο τον Ιούλιο
- Τυμπάκι: Σέντρα με πάθος και θέα το κύμα στο Τουρνουά Beach Soccer 2025!
- Φαμέλια Αστερουσίων: Ζητείται συνεργάτης για θέση πλήρους απασχόλησης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών