Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ

  08 September, 2022 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ

Πέθανε σε ηλικία 96 ετών η Βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου.

 
Η Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία είναι το πρώτο παιδί του Αλβέρτου, Δούκα της Υόρκης (μετέπειτα Γεωργίου ΣΤ΄), και της συζύγου του Ελισάβετ, Δούκισσας της Υόρκης (μετέπειτα Βασίλισσας Ελισάβετ). Ο πατέρας της ήταν ο δεύτερος γιος του Γεωργίου Ε΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Μαρίας του Τεκ.

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram η βασιλική οικογένεια. «Η βασίλισσα πέθανε ειρηνικά στο Balmoral σήμερα το απόγευμα.Ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος θα παραμείνουν στο Balmoral απόψε και θα επιστρέψουν αύριο στο Λονδίνο».

Το BBC διέκοψε το πρόγραμμά του για να ανακοινώσει την είδηση για την υγεία της

Το BBC, όπως ήταν λογικό, διέκοψε το κανονικό του πρόγραμμα για να μεταδώσει τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η βασιλική οικογένεια έχει σπεύσει στο Μπαλμόραλ για να βρεθεί στο πλευρό της.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλατιού, «μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση».

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  08 September, 2022 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα