Πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε-Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Πεύκη

  02 January, 2020 ΑΡΘΡΑ
Πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε-Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Πεύκη

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 32χρονη μητέρα πέταξε την 5χρονη κόρη της από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στην οδό Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη στο κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη ήταν διαζευγμένη, ενώ κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονίζει ο παππούς της 5χρονης 

Συγκλονίζουν τα λόγια του παππού της 5χρονης, που σκότωσε η ίδια η μητέρα της ρίχνοντάς την από την ταράτσα του σπιτιού τους, στην Πεύκη, πριν αυτοκτονήσει πέφτοντας και η ίδια στο κενό.

Περιγράφοντας στους δημοσιογράφους τα όσα έγιναν, ο ηλικιωμένος είπε πως πήραν τηλέφωνο τον γιο του, όταν αυτός βρισκόταν στη δουλειά του στο Πικέρμι. Όταν ο παππούς έφτασε στην Πεύκη, είδε τη νύφη και την εγγονή του νεκρές στο οδόστρωμα.

"Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Το παιδί μου δούλευε στο Πικέρμι. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία. Με πήρε τηλέφωνο και είπε, μαμά, μπαμπά στο σπίτι έγινε ληστεία για να πας μπαμπά να δεις τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι”, είπε στους δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, είπε: “Είχε πέσει από την ταράτσα. Είχε πάρει και το παιδί μαζί. Και το μωράκι. Έπεσε μαζί με το μωρό” για να προσθέσει πως η εγγονή του θα έκλεινε τα πέντε, τον Μάρτιο.

 

  02 January, 2020 ΑΡΘΡΑ