Περήφανοι όλοι για τους ξιφομάχους της Μεσαρας

  23 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Περήφανοι όλοι για τους ξιφομάχους της Μεσαρας

Άγιος Βασίλης ντύθηκαν όι ξιφομάχοι τής Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς καί έφεραν τα καλύτερα δώρα στη Μεσσαρά.

Κυπελλούχος Ελλάδας στην κατηγορία εφήβων (-17 ετών) ανακυριχθηκε ό Νίκος Χατζηγεωργίου στους αγώνες πού έγιναν στο ΟΑΚΑ τό Σάββατο με τόν Γιάννη Γρηγοριάδη νά χάνει στο πόντο (15-14) την είσοδο στο τελικό καί κατέκτησε τη τρίτη θέση καί χάλκινο μετάλλιο.
Αλλάζοντας μεταξύ τούς τίς θέσεις πού είχαν πάρει στο κύπελλο στα Ιωάννινα (πρώτος ο Γρηγοριάδης τρίτος ο Χατζηγεωργίου) καταλαβαίνει κάποιος ότι οι 2 μεσσαρειτες ξιφομάχοι είναι στην ελίτ τής κατηγορίας τούς.Και ο Αντρέας Μπουχαλακης όμως έκανε καλά παιχνίδια και έχασε την 16αδα στο πόντο (13-12). τελική θέση η 27η ανάμεσα σε 63 αθλητές.
Στα κορίτσια στην ίδια κατηγορία ανάμεσα σε 61 αθλήτριες η Ελένη Μελαμπιανακη κατέλαβε την 24η θέση καί η Σφακιανάκη Εβελίνα στην πρώτη τής χρονιά στη κατηγορία την 36η.
Τη Κυριακή ο ΑΟΞ ΑΙΓΆΛΕΩ διοργάνωσε αγώνες στη μνήμη τού Γιώργου Παυλίδη τού άδικα καί νωρίς χαμένου ξιφομάχου στη κατηγορία Ανδρών-Γυναικων με τούς εφήβους μεσσαρειτες ξιφομαχους νά παίρνουν πολλές καί χρήσιμες εμπειρίες εν όψει τού πανελληνίου πρωταθλήματοςτης κατηγορίας τους σέ ένα μήνα.
Σε 52 αθλητές ο Μανώλης Αυγουστακης κατέλαβε την 19η θέση καί ο Γιάννης Καζηλσς την 33η.
Στις Γυναίκες η Δήμητρα Σφακιανάκη δεν κατάφερε νά περάσει στις 16 καί κατέλαβε την 18η θέση..
Τό Δ.Σ. οι προπονητές καί όι αθλητές τής Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς αφού ευχαριστούν την κοινοπραξία ANEK-BLUE STAR FERRIESγια την μεταφορά καί πάλι τών αποστολων μας εύχονται σέ όλο τό κόσμο

 

Συγχαρητήρια από Αυγενάκη

Τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, έχουν οι νεαροί ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς για την επιτυχία τους στο Κύπελλο Εφήβων, που διοργανώθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ.

Στο ξίφος μονομαχίας την 1η θέση και το χρυσό κατέκτησε ο Νίκος Χατζηγεωργίου, με τον Γιάννη Γρηγοριάδη να παίρνει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Αντίστοιχες επιτυχίες είχαν σημειώσει και στο Κύπελλο στα Ιωάννινα, τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Γρηγοριάδη τότε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και τον Χατζηγεωργίου να ακολουθεί!

Κι όπως είναι κατανοητό, το μέλλον στην ελληνική ξιφασκία τους ανήκει.

 

  23 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα