
Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες θα διακοπούν οι συναλλαγές με φυσική παρουσία, καθώς οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές λόγω των εορτών του Πάσχα.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, τραπεζική αργία έχει οριστεί η Μεγάλη Παρασκευή (18 Απριλίου) και η Δευτέρα του Πάσχα (21 Απριλίου). Ως αποτέλεσμα, τα τραπεζικά καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν για συνολικά τέσσερις ημέρες.
Την ίδια στιγμή, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές (e-banking, mobile banking κ.λπ.) θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή, ωστόσο ενδέχεται να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στις πιστώσεις, ανάλογα με τον πάροχο και τον τύπο συναλλαγής.
Όσον αφορά την αγορά, το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ για το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα είναι το εξής:
Μεγάλη Δευτέρα έως Μεγάλη Πέμπτη (14–17/04): 09:00 – 21:00
Μεγάλη Παρασκευή (18/04): 13:00 – 21:00
Μεγάλο Σάββατο (19/04): 09:00 – 21:00
Δευτέρα του Πάσχα (21/04): Κλειστά
Δείτε επίσης
- Κόκκινα τιμολόγια: Ποια είναι τα οφέλη για τους καταναλωτές και ποια είναι τα μειονεκτήματα
- Φοιτητική στέγη: Στα ύψη οι τιμές – Οι δυσκολότερες περιοχές
- Διακοπές με ταπεράκι και σούπερ μάρκετ – Ζημιωμένη η εστίαση από την ακρίβεια και το airbnb
- Πλασματικά έτη: Αναλυτικός οδηγός για την εξαγορά τους – Ποιους συμφέρει
- Επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ: Έρχεται νέο μπαράζ πληρωμών – Όλες οι λεπτομέρειες