Παρουσιάστηκαν οι δύο  σημαντικές μελέτες για τις ακτές Καλαμακίου – Κομμού

mesaralive.gr  18 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παρουσιάστηκαν οι δύο  σημαντικές μελέτες για τις ακτές Καλαμακίου – Κομμού

Δύο πολύ σημαντικά θέματα βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού την περασμένη Παρασκευή.

Όπως σας είχε ενημερώσει το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στα  θέματα που επρόκειτο να  συζητηθούν, ήταν  και η παραλαβή μελετών που αφορούν την ακτομηχανική διερεύνηση αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών Καλαμακίου και Κομμού. Δύο πολύ σημαντικά θέματα για το παραλιακό μέτωπο τα οποία θα δώσουν λύσεις τόσο για την ακτή του Καλαμακίου όσο και του Κομμού. Την παρουσίαση των  μελετών έκανε ο Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θεοφάνης Καραμπάς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καλαμακίου  κ. Ζαχαρίας Μισιρλάκης ευχαρίστησε εκ μέρους του Συμβουλίου Επαγγελματιών Καλαμακίου όλους όσους συνέβαλαν για την ολοκλήρωση των μελετών. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας εις την ολοκλήρωση της μελέτης της ακτής Καλαμακίου και του Κομμού. Τον κύριο Αρναουτάκη Στάυρο Περιφερειάρχη Κρήτης,  τους Αντιπεριφερειάρχες  κύριο Καλογερή Νικόλαο και την Μανασάκη Βιργινία που πρόσφατα δυστυχώς έφυγε  από κοντά μας. Τους  περιφερειακούς συμβούλους κυρία Κουτεντάκη Ευχαριστία τον κύριο Καμπουράκη Λάμπρο και τον κύριο Συριγώνακη Κώστα, τον Δήμαρχο μας κύριο Αρμουτάκη Γεώργιο.  τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Νικολακάκη Ιωάννη και τον πρόεδρο Καμηλαρίου κύριο Νικητάκη Μιχάλη την προηγούμενη δημοτική αρχή και την πρώην Δήμαρχο κυρία Πετρακογιώργη Μαρία και τον κύριο Νικολιδάκη Γρηγόριο τον καθηγητή Ακτομηχανικής κύριο Καραμπά Θεοφάνη και τον κύριο Νικολιδάκη Σάββα Περιβαλλοντολόγο-Ωκεανογράφο» ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καλαμακίου.

 

mesaralive.gr  18 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα