Παρελθόν από την Εθνική ο Αναστασιάδης!
Δεν κράτησε πολύ ο... γάμος μεταξύ της ΕΠΟ και του Άγγελου Αναστασιάδη
Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός παύθηκε από τα καθήκοντά του ύστερα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.
Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε στον άλλοτε τεχνικό των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού την απόφασή του, η οποία είναι συνέπεια των απογοητευτικών εμφανίσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Euro, οι οποίες μάλιστα συνοδεύτηκαν και από αρνητικά αποτελέσματα. Το κλίμα για τον κ. Αναστασιάδη ήταν βαρύ και στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με αποκορύφωμα τη σύγκρουση αυτού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Πλέον, ο Βαγγέλης Γραμμένος επικεντρώνεται στην αναζήτηση του διαδόχου του, με τα ονόματα που έχει σημειωμένα στη λίστα του, αν αυτή έχει διαμορφωθεί ήδη, να παραμένουν άγνωστα.
Τον ίδιο δρόμο, αυτόν της εξόδου πρόκειται να δουν επίσης ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Άγγελος Μπασινάς, που διατελούσαν χρέη βοηθού και τιμ μάνατζερ αντίστοιχα.
Δείτε επίσης
- Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα μαγαζιά – Οι ημερομηνίες μέχρι τα Χριστούγεννα
- Επιδοτήσεις: Δέσμευση Μητσοτάκη για πληρωμές στο τέλος του μήνα
- Χοιρινό στην κατσαρόλα: 37 συνταγές, από φρικασέ και κυδωνάτο μέχρι λαχανιά
- Καιρός: Κακοκαιρία ενόψει-Μεγάλα ύψη βροχής τις επόμενες μέρες
- “Ήρθε η ώρα να ξηλώσουμε το κακό”
Σχετικά άρθρα
- Προκριματικά Μουντιάλ: Νίκη γοήτρου με καλό ποδόσφαιρο για την Εθνική (hl)
- Προκριματικά Μουντιάλ: Με τη Σκωτία για τις εντυπώσεις και την κατάταξη της FIFA η Εθνική
- Προκριματικά Μundial: Aνώμαλη προσγείωση για την Εθνική απέναντι στη Δανία (hl)
- Eθνική Ομάδα: Aντιο στην Κρήτη με νέα τεσσάρα απο τα τρομερά μωρά του Γιοβάνοβιτς (hl)
- Εθνική Ομάδα: Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σλοβακία στο Παγκρήτιο (hl)





