Παράπονα από τους οδηγούς για την αργοπορία στο έργο στον Αμπελούζο

mesaralive.gr  19 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παράπονα από τους οδηγούς για την αργοπορία στο έργο στον Αμπελούζο

Είπαν να κάνουν υπομονή, μιας και πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, ωστόσο η αργοπορία άρχισε να εκνευρίζει τους οδηγούς και να δημιουργεί γκρίνια και παράπονα….

Γιατί το έργο της κυκλοφοριακής σύνδεσης  στον κόμβο του Μουσείου Μεσαράς στο ύψος του Αμπελούζου, σίγουρα είναι σημαντικό, ωστόσο οι μέρες περνούν και το έργο δεν έχει τελειωμό. Στο σημείο υπάρχει πλέον ένας δύσκολος χωματόδρομος και τα νεύρα των οδηγών αγγίζουν το «κόκκινο» πολλές φορές.

 Χθες οδηγοί ανέβασαν φωτογραφίες σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας πως θα πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο. Η οργή φαίνεται και στο παρακάτω σχόλιο που έκανε οδηγός  «Τι θα γίνει με τον δρόμο Μοίρες - Ηράκλειο (Αμπελούζος) θα είμαστε πολύ καιρό στην εποχή του μεσαίωνα; Πριν αναλάβουμε κάτι φροντίζουμε να μην ταλαιπωρούμε τον κόσμο αλλιώς αν δεν μπορείτε να κάτσετε σπίτι σας. 3 μήνες πιάσαμε μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν και πάμε για χειμώνα.
Αν δεν μπορούσατε να τον φτιάξετε αφήστε τον όπως ήταν». Και βέβαια δεν ήταν ο μόνος που έκανε παράπονα για το συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου.

Μάλιστα τέθηκε και ο προβληματισμός τι θα γίνει αν αρχίσει να βρέχει… «Δεν θα περνά ούτε 4Χ4» σχολίασε κάποιος… Αλήθεια τι θα γίνει αν κάνει καμιά δυνατή βροχή; Μιλάμε για σημείο του οδικού δικτύου που ενώνει τη Μεσαρά με το Ηράκλειο… Καλό θα είναι πάντως να επιταχυνθούν οι εργασίες και να τελειώνει η ταλαιπωρία η οποία η αλήθεια είναι πως έχει διαρκέσει αρκετά…..

 

mesaralive.gr  19 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα