Παραλίγο  νέο τροχαίο στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου

mesaralive.gr  08 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παραλίγο   νέο τροχαίο στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες μετά το τροχαίο στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου με ένα 17χρονο νεαρό να μεταφέρεται τραυματισμένος στο Ηράκλειο και παραλίγο να έχουμε νέο τροχαίο στο ίδιο σημείο.

Το γεγονός ότι πολλοί οδηγοί που έρχονται από την πλευρά της Αγίας Γαλήνης δεν σταματούν καθόλου να ελέγξουν την λεωφόρο Τυμπακίου -  Κόκκινου Πύργου, σε συνδυασμό ότι λόγο Καλοκαιριού έχουν πολλαπλασιαστεί τα αυτοκίνητα που διέρχονται από το Δέλτα, δημιουργεί συνθήκες ατυχήματος….. Μετά το τροχαίο με το νεαρό μοτοσικλετιστή που είδε ξαφνικά μπροστά του ενοικιαζόμενο με τουρίστρια να παραβιάζει το STOP   και να μπαίνει μπροστά του… ένα άλλο τροχαίο  παραλίγο  να συμβεί λίγες ώρες μετά.

Τυμπακιανή οδηγός με τη φίλη της και ένα ανήλικο παιδί μέσα στο αυτοκίνητο είδαν το χάρο με τα μάτια τους όταν οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου παραβίασε το STOP στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου και τελευταία στιγμή απεφεύχθη η σύγκρουση. Όπως είπε η ίδια στο mesaralive.gr τρομοκρατημένη από αυτό που συνέβη «επειδή εδώ είναι ο τόπος μου και γνωρίζω την επικινδυνότητα του σημείου, όταν είδα αυτοκίνητο στο Δέλτα έκοψα ταχύτητα για καλό και για κακό… Και ενώ πήγαινα με 30 χιλιόμετρα είδα τον αγροτικό αυτοκίνητο να περνά χωρίς να ελέγξει  και να μου κλείνει το δρόμο. Αν πήγαινα με δέκα χιλιόμετρα παραπάνω το σίγουρο είναι ότι θα είχαμε τρακάρει αφού πάτησα φρένο και σταμάτησα ένα μέτρο πριν πέσω πάνω του…. Κάτι πρέπει να γίνει στο Δέλτα και μάλιστα λίαν συντόμως γιατί θα έχουμε χειρότερα» μας είπε η γυναίκα η οποία δεν το άφησε έτσι….

Καυγάς

Τρομαγμένη από το παραλίγο  τρακάρισμα,  φώναξε στον  οδηγό που παραβίασε το Stop και εκείνος αντί να παραδεχτεί το λάθος του της σύστησε να… πάει σε γιατρό και πάτησε γκάζι και έφυγε προς το Τυμπάκι. Όπως μας είπε η γυναίκα «δεν το άφησα έτσι, τον ακολούθησα μέσα στα στενά στο Τυμπάκι και σε κάποιο σημείο που μπλοκαρίστηκε κατέβηκα και του έκανα έντονα παρατήρηση για τα όσα είχαν προηγηθεί… Τελικά παραδέχτηκε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη και ελπίζω την επόμενη φορά και αυτός αλλά και όποιος άλλος περνά από το Δέλτα του Κόκκινου Πύργου να είναι πιο προσεχτικός…..» μας είπε η ίδια. Τελικά τι συμβαίνει στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργο; Μήπως η σήμανση είναι ελλιπής; Μήπως χρειάζεται κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο σημείο ώστε οι οδηγοί που έρχονται από την πλευρά της Αγίας Γαλήνης να αντιλαμβάνονται νωρίτερα πως πρέπει να σταματήσουν; Γιατί δεν μπορεί όλοι να είναι αφηρημένοι! Ας το δουν οι αρμόδιοι πριν γίνει κάποιο σοβαρότερο τροχαίο…

 

mesaralive.gr  08 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ