Χρήματα από τη Δόξα Γαλιάς και το Τουρνουά «Κώστας Αλεβιζάκης», παραδόθηκαν στο «ΜΕΛΛΟΝ»

400 ευρώ παρέδωσε ο πρόεδρος της Δόξα Γαλιάς κ. Γιώργος Σταθοράκης, στο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», από τα έσοδα του Τουρνουά Παλαιμάχων «Κώστας Αλεβιζάκης» που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του αείμνηστου Κώστα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν λίγους μήνες.
Να σημειωθεί ότι στο ποσό περιλαμβάνονται και χρήματα που μάζεψαν γι΄ αυτό το σκοπό οι παίχτες της ομάδας του Ερμή Ζωνιανών και παρέδωσαν στη Δόξα Γαλιάς. Μιλώντας στο mesaralive.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, ευχαρίστησε από καρδιάς τη Δόξα Γαλιάς για την διοργάνωση του Τουρνουά, τον Ερμή Ζωνιανών και όλους όσους συμμετείχαν και παρακολούθησαν το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη του Κώστα Αλεβιζάκη για φιλανθρωπικό σκοπό!
Ο Μανώλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Κώστα Αλεβιζάκη σημειώνοντας «ο Κώστας θα είναι πάντα μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς, εθελοντής και προσπαθούσε πάντα για το καλό του τόπου μας. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ….»
Δείτε επίσης
- Διεκδικούν το 60% από τα μισθώματα των παραλιών οι Δήμοι της Κρήτης
- Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του Ν. Ηρακλείου
- Επιτυχημένος ο 28ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά
- Π.Σ Τυμπακίου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής
- Ηράκλειο:Τέλος στα γλέντια μέχρι το πρωί, νέο όριο 4πμ σε γάμους και βαπτίσεις για την ασφάλεια όλων
Σχετικά άρθρα
- Tουρνουά “Aegean”: Ανακοινώθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων
- Τουρνουά για τον Στάθη Καραταράκη την επόμενη Τετάρτη!
- Το Χρυσό μετάλλιο του Μ. Στεφανουδάκη στο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή
- Αναχωρεί σήμερα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Μ. Στεφανουδάκης
- «Συγκομιδή» μεταλλίων από τους Μεσαρίτες Αθλητές στο Πανελλήνιο