Πανέτοιμοι για το αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα, οι αγρότες της Κρήτης!

mesaralive.gr  07 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πανέτοιμοι για το αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα, οι αγρότες της Κρήτης!

Το ραντεβού δίνεται απόψε το βράδυ στα λιμάνια της Κρήτης, όπου οι αγρότες θα μπουν στα πλοία με ειδικές εκπτώσεις από τις ναυτιλιακές εταιρείες για να ταξιδέψουν και να βρεθούν αύριο μετά τις 9 το πρωί στην Πλατεία Βάθης.

Εκεί θα συναντήσουν τους συναδέλφους τους αγρότες από πολλά μέρη της Ελλάδας, για να διατρανώσουν όλοι μαζί το δίκαιο των αιτημάτων τους. Ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου Δήμου Φαιστού,  μπροστάρης στο παγκρήτιο συντονιστικό αφού ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Ντισπυράκης είναι επικεφαλής στην Κρήτη, διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για να πραγματοποιηθεί αύριο ένα δυναμικό και μεγαλειώδες συλλαλητήριο. Το κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνεται σε ολόκληρη την Κοινωνία. Περιφέρεια, Δήμοι, Φορείς και Σύλλογοι, Επαγγελματίες, Εργατικά Κέντρα, καταστηματάρχες έχουν δηλώσεις ήδη την συμπαράστασή τους και τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση.  Ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστέκονται στον αγώνα των αγροτών και αναφέρει:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου για την παραχώρηση ενός οχήματος με το οποίο θα μεταφέρουμε αναγκαία είδη για την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, το Τ.Ο.Ε.Β Τυμπακίου για την εκτύπωση των φυλλαδίων των αιτημάτων μας,τα οποία θα μοιραστούν στο συλλαλητήριο, το Κ.Τ.Ε.Λ Ηρακλείου-Λασιθίου για την δωρεάν μεταφορά των αγροτών στο λιμάνι του Ηρακλείου την Τρίτη 7/03/2017, τα νερά Ρούβας και Ζαρός για την δωρεά παραχώρηση μιας παλέτας νερών έκαστος,τα οποία θα πάρουμε στην Αθήνα. 
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Minoan Lines Shipping S.A. για τις εκπτώσεις που θα κάνουν στα εισιτήρια για την ακτοπλοϊκή μεταφορά των αγροτών και οχημάτων και όλων των παραγόντων που θα παρευρεθούν στην Αθήνα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εσάς που στηρίζετε τον αγώνα μας.
Το Δ.Σ και τα μέλη του».

 

mesaralive.gr  07 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα