Πανέτοιμα τα Μάταλα να δεχτούν χιλιάδες επισκέπτες  το τριήμερο 16,17 και 18 Ιουνίου

mesaralive.gr  16 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Πανέτοιμα τα Μάταλα να δεχτούν χιλιάδες επισκέπτες  το τριήμερο 16,17 και 18 Ιουνίου

Φωτο: mesaralive.gr

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή επίσημη έναρξη του Matala Beach Festival στον όμορφο παραλιακό οικισμό των Ματάλων, περίπου στις 9 το βράδυ με ένα μήνυμα Ειρήνης έκπληξη το οποίο θα ταξιδέψει από τα Μάταλα προς όλο τον κόσμο!

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό,   προσελκύει και φέτος χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο που καταφτάνουν στον παραλιακό οικισμό από το πρωί!!!! Ήδη έχουν διευθετηθεί τα θέματα πάρκινγκ και ασφάλειας των επισκεπτών με την ΕΛΑΣ, τους Εθελοντές Σαμαρείτες, Γιατρούς κτλ να βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τα τυχόν απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν!

Για όσους μάλιστα δεν έχουν κλείσει δωμάτιο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λειτουργεί και το camping ενώ απαγορεύεται η κατασκήνωση στην παραλία!  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Για τους λάτρεις του camping, το 3ήμερο του Matala Beach Festival, θα μπορείτε να διαμείνετε στο Matala Camping, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Caves Stage! Το κόστος ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου της δικής του σκηνής, ανέρχεται στα 10 € και για τις 3 ημέρες. (16 - 18 Ιουνίου)

Στον χώρο του Caves Stage (παραλία Ματάλων), θα βρίσκονται καθημερινά τεχνικοί φωτισμού, ήχου, ρεύματος κ.α.

Για λόγους ασφαλείας αλλά και γενικότερα για λόγους εύρυθμης διεξαγωγής του Matala Beach Festival στο σύνολο του, το camping στην παραλία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!»

 

mesaralive.gr  16 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα