Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές
Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Μειώνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας,εγκεφαλικού και καρκίνου- Για ποιο συστατικό πρόκειται;
- ΕΦΚΑ: Η προθεσμία για την επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας το 2025
- Τηγανιά με λουκάνικο, πατάτες και αυγά
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 3χρονο αγοράκι – Φέρει βαριά χτυπήματα, χειροπέδες στη μητέρα και τον σύντροφό της
- Γ’Εθνική:Ήττα για τον ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα