Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές

Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει για τις Belharra και αφήνει το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου στις καλένδες
- Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες πηγές ευτυχίας του ανθρώπου
- Η Κρήτη κύρια πύλη εισόδου μεταναστών μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα
- Δώρο Πάσχα: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή του – Οι «ποινές» για τους εργοδότες
- Έρχονται θερμές αέριες μάζες: Ανεβαίνει η θερμοκρασία από τη Μεγάλη Πέμπτη