Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές

Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Το ταξίδι στο μουσικό σύμπαν των “Dretta” συνεχίζεται στο Τυμπάκι-Oι προγραμματισμένες συναυλίες
- ΕΟΤ: Εκδηλώσεις σε Αμοργό, Λέσβο, Κορινθία, Κρήτη και Ρόδο
- Σύλληψη 50χρονου στον Δ. Φαιστού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
- Γιατί γερνάμε απότομα στα 44 και ξανά στα 60 -Οι δύο κρίσιμες καμπές
- Νετανιάχου: Δεν υπάρχει λιμός στη Γάζα, είναι fake news