Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές

Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Eπίσημο: Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης
- Αγορά εργασίας: Αυτές είναι οι ειδικότητες που «σαρώνουν» σε επίπεδο προσλήψεων
- H Κρήτη στο προσκήνιο: Νέα αναπτυξιακή γέφυρα με την Αμερική μέσω της πρώτης διάσκεψης
- Αύξηση μολύνσεων και θανάτων από την αποφυγή των εμβολίων
- Εξαιρετικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, υπό την διεύθυνση του “Maestro” Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.