Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές

Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Νόσος Περονί (Peyronie) – Συμπτώματα και Θεραπεία
- Ανδρουλάκης: Στη ΔΕΘ παρουσιάσαμε μέτρα που κοστολογούνται 2,6 δισ.
- Μαγνήσιο: Το σημαντικό μέταλλο «σύμμαχος» της υγείας – Τα 5 οφέλη του για τον οργανισμό
- Φοίτηση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας για ενήλικες -στους Αγίους Δέκα στη Μεσαρά
- Ζυμαρικά φούρνου με κοτόπουλο και λαχανικά του Άκη