Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές
Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Μonitoring: Ο δορυφόρος “βλέπει χώμα” και πετάει εκτός τσεκ χιλιάδες αγροτεμάχια»
- Επαγγελματικός προσανατολισμός: Γιατί τα παιδιά πρέπει να συμβουλευτούν τους ειδικούς
- «Χριστουγεννιάτικα» επιδόματα από τη ΔΥΠΑ: Ποια θα δοθούν και πότε – Ποιους θα αφορούν
- Βορίζια: Ο καυγάς μπροστά στους αστυνομικούς λίγο πριν το μακελειό και ο... σασμός που έσπασε
- Super League: Bίοι αντίθετοι για τους “αιώνιους”-Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (hl)





