Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές

Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Αγορά εργασίας: Αυτές είναι οι τρεις δεξιότητες που κάνουν τη διαφορά
- Τσιάρας: Προτεραιότητα η ανάκτηση των χρημάτων που πήραν παρανομα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με ντοματίνια και γραβιέρα
- Ο κορoνοϊός επέστρεψε με νέα παραλλαγή -To επίμονο σύμπτωμα