Πάλεψε με κρητική ψυχή αλλά δε βγήκε δήμαρχος Ν.Υόρκης η Ν. Μαλλιωτάκη

  09 November, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Πάλεψε με κρητική ψυχή αλλά δε βγήκε δήμαρχος Ν.Υόρκης η Ν. Μαλλιωτάκη

Πάλεψε με την ψυχή της, όπως ξέρουν οι Κρητικοί να κάνουν και έδωσε δυναμικό αγώνα προκειμένου να εκλεγεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Ο λόγος για την Σητειακή υποψήφια Νικόλ Μαλλιωτάκη, που τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί στο Δημαρχειακό θώκο της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη που κατάγεται από τη Συκιά Σητείας, έχασε με σημαντική διαφορά τις εκλογές για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης από τον Μπιλ Ντε Μπλάσιο, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη θητεία δήμαρχος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 28% έναντι 65% του αντιπάλου της.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου προσήλθε να ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στο 8ο Δημοτικό Σχολείο του Στάτεν Αϊλαντ έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιώργο Μαλλιωτάκη και τη μητέρα της Βέρα, η οποία κατάγεται από την Κούβα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης και συναντήθηκε με ψηφοφόρους σε μια τελευταία προσπάθεια να προβάλει την υποψηφιότητά της.

Από τους ομογενείς που βρέθηκαν κοντά στη νεαρή υποψήφια και την υποστήριξαν μέχρι το τέλος του αγώνα της ήταν ο συμπατριώτης  μας, Γιώργος Αγγελάκης, ο οποίος συνεχάρη τη Νικόλ Μαλλιωτάκη για την υπερπροσπάθειά της να διεκδικήσει τη δημαρχία απέναντι στο δήμαρχο Μπιλ Ντε Μπλάσιο.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Πανάγος

Πηγή: neakriti.gr

 

  09 November, 2017 ΚΟΣΜΟΣ