“Παγωνουν” τα πάντα αύριο στην Κρήτη- Δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπάιδευση στα σχολεία

Στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη κηρύσσεται για αύριο κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων.
Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας, των μέσων μαζικής μεταφοράς, και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.
Στις περιοχές αυτές δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης (ούτε τηλεκπαίδευση – δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση), οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας.
Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.
Δείτε επίσης
- Tεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,46μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο!
- Καύσωνας και καρδιοπαθείς: Οδηγός προστασίας, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
- Δικαστές: 2ωρες στάσεις από Δευτέρα έως Τετάρτη για τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Το κάψιμο από τον ήλιο προκαλεί μόνιμη βλάβη - καμπανάκι ειδικών για μαύρισμα και αντηλιακά
- Μειώνεται συνεχώς το προσωπικό στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης - Τρίτο πανελλαδικά το νησί