Καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου διοργανώνει ο Π.Σ Κόκκινου Πύργου

  30 June, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου διοργανώνει ο Π.Σ Κόκκινου Πύργου

Πρωτες προβολές το διήμερο 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου με επλογές για μικρούς και μεγάλους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Οι Καλοκαιρινές δράσεις μας, ξεκινάνε με προβολή της Παιδικής Ταινίας "Η Μπαλαρίνα & ο μικρός εφευρέτης" και συνεχίζονται με προβολή της Κωμωδίας για όλη την οικογένεια "Το Πάρτυ"! Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στις όμορφες κινηματογραφικές βραδιά που διοργανώνει ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος!! Τετάρτη 30 ΙουνίουΠέμπτη 1 Ιουλίου & ώρα 21.00, στα γραφεία τους Συλλόγου μας (Τέλος λεωφ. Κόκκινου Πύργου)!

Για την κράτηση των θέσεων σας, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6931018798, 6988705040 και στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

Δείτε το trailer της παιδικής ταινίας (Η μπαλαρίνα κι ο μικρός εφευρέτης):

Περιγραφή:

Στη Γαλλία του 1879 η μικρή Φελίσια, που έχει πάθος με το χορό, και ο φίλος της Βίκτορ, ο οποίος θέλει να γίνει μεγάλος εφευρέτης, το σκάνε από το ορφανοτροφείο στη Βρετάνη και καταφθάνουν στο Παρίσι, αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Δείτε το Trailer της ταινίας (Τhe Party):

Περιγραφή:
Το Party είναι μια αμερικανική κωμωδία του 1968 που σκηνοθέτησε ο Blake Edwards , με πρωταγωνιστές τους Peter Sellers και Claudine Longet . Η ταινία έχει μια πολύ χαλαρή δομή, και ουσιαστικά ξεδιπλώνει το ταλέντο του Σέλερς στον κωμικό αυτοσχεδιασμό. Η ταινία αναφέρεται σε έναν εντυπωσιακό ηθοποιό από την Ινδία , τον Χούντι Β. Μπαξί (που ενσαρκώνει ο Σέλερς ), ο οποίος κατά λάθος προσκαλείται σε ένα πλούσιο δείπνο στο Χόλιγουντ και "κάνει τρομερά λάθη βασισμένος στην άγνοια των δυτικών τρόπων ".

Ο πρωταγωνιστής Hrundi Bakshi επηρεάστηκε από δύο προηγούμενους χαρακτήρες που υποδύθηκε ο ηθόποιος,όπως ο Ινδός γιατρός Ahmed el Kabir στο The Millionairess (1960) και ο επιθεωρητής Clouseau στη σειρά The Pink Panther 

 

  30 June, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα