Ορκίστηκε νέος Δήμαρχος Φαιστού ο Γρηγόρης Νικολιδάκης

mesaralive.gr  29 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ορκίστηκε νέος Δήμαρχος Φαιστού ο Γρηγόρης Νικολιδάκης

Παρουσία πολλών δημοτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και των Αρχών του τόπου ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Σχήματος, έγινε μάλιστα παρουσία και αρκετών νέων Δημάρχων, όπως του κ. Μιχάλη  Κοκολάκη από τη Γόρτυνα, αλλά και του κ. Μηνά Σταυρακάκη από τη Βιάννο.

Ο κ. Νικολιδάκης ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στο νέο αυτό ξεκίνημα και τόνισε πως στόχος όλων είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η επίτευξη του οράματος και των στόχων που έχουν τεθεί για το Τυμπακι, το Δήμο Φαιστού και τη Μεσαρά γενικότερα.

Το ενθαρρυντικό είναι πως φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή ο κ. Νικολιδάκης είναι έτοιμος να δώσει λύσεις και να έρθει αντιμέτωπος με τα προβληματα των δημοτών και του Δήμου. Όπως συνέβη χαρακτηριστικά με την περίπτωση του παιδικού σταθμού στο Ζαρό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Ευχή όλων φυσικά είναι να καταφέρει η νέα δημοτική Αρχή να πετύχει και να δώσει νέα πνοή στο Δήμο Φαιστού.

Οι ορκωμοσίες των «καινούργιων» αυτοδιοικητικών αρχόντων για τη Μεσαρά συνεχίζονται, καθώς σήμερα στους Αγίους Δέκα θα γίνει η ορκωμοσία του κ. Κοκολάκη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

 

mesaralive.gr  29 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα