Ορίστηκε νέα ημερομηνία για τον τελικό κυπέλλου

  01 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ορίστηκε νέα ημερομηνία για τον τελικό κυπέλλου

Στη Ριζούπολη ο αγώνας, ή στο Πανθεσσαλικό αν φέρει αντιρρήσεις η αστυνομία.

Τη νέα ημερομηνία για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019/20 αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την αναβολή της Κυριακής, λόγω κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Η νέα… απόπειρα για τη διεξαγωγή του αγώνα, έπειτα από μία επεισοδιακή συνεδρίαση με πολλές εντάσεις, ορίστηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη κι εφόσον η Αστυνομία εκφράσει ενστάσεις (όπως είχε κάνει και τον Ιούλιο), τότε η εναλλακτική λύση είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.

Αντίθετη στη συγκεκριμένη απόφαση για τις 12 Σεπτεμβρίου ήταν η Λίγκα, που επανέλαβε την επιθυμία της να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα εκείνη τη μέρα, ωστόσο με την απόφαση της Ομοσπονδίας κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Μάλιστα οι τέσσερις εκπρόσωποι της Super League στην Ε.Ε. της ΕΠΟ ψήφισαν κατά της απόφασης.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός (μέσω Αγραφιώτη) αφού ενημερώθηκε ότι μοναδική κενή ημερομηνία είναι η... 16η Δεκεμβρίου, έδειξε θετικός στο να διεξαχθεί τότε ο τελικός!

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα ρόστερ που θα χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες, τυπικά η αγωνιστική σεζόν 2019/20 ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και πλέον υπάρχουν δύο πιθανές επιλογές.

Η πρώτη είναι η ΕΠΟ να παρατείνει τη σεζόν μέχρι τη μέρα του τελικού και να παίξουν με τα παλιά ρόστερ ή να θεωρηθεί ότι μπήκαμε στη νέα σεζόν και να χρησιμοποιηθούν τα νέα ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση, η Ομοσπονδία αναμένεται αύριο κιόλας να απευθύνει ερώτημα προς την FIFA ώστε το θέμα να κλείσει άμεσα.

 

  01 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα