Οργή και αγανάκτηση για τις διακοπες ρεύματος

  21 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οργή και αγανάκτηση για τις διακοπες ρεύματος

Οργή και αγανάκτηση από χιλιάδες πολίτες εξαιτίας των συνεχών διακοπών ηλεκτροδότησης, αλλά και των αυξομειώσεων της τάσης του ρεύματος!

Περιοχές όπως οι Γούρνες Τεμένους, η Ανώπολη και του Κοκκίνη Χάνι, βιώνουν μέρες του μακρινού παρελθόντος, αν και βρισκόμαστε εν έτει 2019!

Οι καταγγελίες «πέφτουν βροχή» για τη ΔΕΗ, με τους πολίτες να μένουν χωρίς ρεύμα για πάρα πολλές ώρες. Ενώ εκφράζεται έντονη ανησυχία και για ενδεχόμενη καταστροφή οικιακών συσκευών, χωρίς να αποκλείεται να έχει γίνει ζημιά ήδη σε οικοσυσκευές.

Ανάμεσα στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών έχει ανοίξει ένας μεγάλος κύκλος συζήτησης, με τους ίδιους να αναζητούν τρόπους για το πως θα προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

«Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Νιώθουμε ότι είμαστε πίσω στο... 1960. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πολύωρες διακοπές ρεύματος ή πέντε και έξι αυξομειώσεις τάσης ρεύματος μέσα σε ένα απόγευμα», σημειώνει πολίτης από την περιοχή του Κοκκίνη Χάνι.

Και αυτή η μαρτυρία δεν είναι η μοναδική. Πολίτες καταγγέλλουν ότι μέσα σε δύο 24ωρα, έμειναν χωρίς ρεύμα για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σπίτια χωρίς ρεύμα, τα οποία ειχαν μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, αλλά και άτομα που είχαν ανάγκη από αυξημένη φροντίδα.

Την ίδια ώρα, μεγάλο «αγκάθι» αποτελεί η... επικοινωνία με τη ΔΕΔΔΗΕ, αφού η επαφή μέσα από τον αριθμό βλαβών 11500 με κάποιον υπαλληλο, είναι ένα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες.

Οι διακοπές ρεύματος είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Οι πολίτες ακριβοπληρώνουν τη ΔΕΗ και έχουν απαιτήσεις για τα... αυτονόητα. 
Και αν μέσα στο καλοκαίρι όπου οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, έχουμε τόσα προβλήματα, μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί κανεις τι μέλλει γενέσθαι το χειμώνα...

 

  21 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα