ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στο Οργανισμό και γιατί

  30 December, 2023 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στο Οργανισμό και γιατί

Η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ για τοποθέτηση νέων διευθυντών στον ΟΠΕΚΕΠΕ  είναι μια γενναία απόφαση που σηματοδοτεί την αφετηρία για την εκκίνηση της προσπάθειας ανασύστασης, ανασυγκρότησης και επαναλειτουργίας ενός τόσο κομβικού εποπτευόμενου φορέα του ΥΠΑΑΤ τόνισε ο Γ.Γ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος.

Η δήλωση αυτή του κ. Στρατάκου έγινε στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τους νέους διευθυντές του Οργανισμού, τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κυριάκο Μπαμπασίδη, την αντιπροέδρου Γεωργία Αθανασάκη και την γενική διευθύντρια Όλγα Μωραϊτου –Ζώη, στα  κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως τόνισε ο κ. Στρατάκος,  «έχει διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αγροτών και ΟΠΕΚΕΠΕ, γεγονός που αποτυπώνεται στα συνεχή και διογκούμενα παράπονα που εισπράττουμε σε κάθε συνάντησή μας με εκπροσώπους των αγροτών, ανεξάρτητα από τον παραγωγικό κλάδο που εκπροσωπούν (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι). Η σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να αποκατασταθεί και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά».

Ο ίδιος  εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης.

 

  30 December, 2023 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα