Ολοκληρώθηκε η Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24 στον Κόκκινο Πύργο.

mesaralive.gr  30 October, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24 στον Κόκκινο Πύργο.


Άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση έλαβε χώρα στην παραλία του Τυμπακίου με τη σφραγίδα του τοπικού Ναυταθλητικού Ομίλου, οι άνθρωποι του οποίου απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως ξέρουν να φιλοξενούν σημαντικά γεγονότα του θαλάσσιου αθλητισμού.
Σήμερα Κυριακή, μετά από ένα τριήμερο έντονων συγκινήσεων και συναγωνισμού μεταξύ των πληρωμάτων, κάτω από αντίξοες συνθήκες τις πρώτες δύο ημέρες, λόγω θυελλωδών ανέμων, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στους νικητές.
Στο περιθώριο της τελετής λήξης, όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ικανοποίηση, τόσο για τις προσπάθειες τους, όσο και για την άρτια διοργάνωση και τη φιλοξενία του Ν.Ο.Τυμπακιου.
Η πρόεδρος του Ομίλου Στέλλα Λενακάκη με τη σειρά της ευχαρίστησε, κατά τη διάρκεια της απονομής, όλους τους αθλητές, τους εθελοντές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.
Ειδική μνεία έγινε στον μεγάλο χορηγό των αγώνων, αλλά και του Ν.Ο.Τυμπακίου τις Μινωικές Γραμμές, που εκπροσωπήθηκαν από τον νεοεκλεγέντα Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Λουκά Σιγάλα, ο οποίος έκανε και την απονομή στους πρώτους νικητές.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού κ. Φασομυτάκης Ιωάννης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και η πρόεδρος του Π.Σ Κοκκίνου Πύργου και Νικη Λενακάκη.
Δείτε εδώ τα βίντεο των απονομών:


 

 

mesaralive.gr  30 October, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ