Όλοι μαζί για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» γιατί «Κάθε κουτί  μετράει»!!!

mesaralive.gr  05 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Όλοι μαζί για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» γιατί «Κάθε κουτί  μετράει»!!!

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η καμπάνια αφύπνισης για το περιβάλλον μέσα από τη συνεργασία του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με την ομάδα Νεολαίας Φαιστού «ΔΡΩ» με στόχο τη συμμετοχή και την βοήθεια όλων!

Η νέα δράση του Συλλόγου για την οποία σας έχει ήδη ενημερώσει το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αφορά το πρόγραμμα "Κάθε Κουτί Μετράει". Ανακυκλώνουμε εκτός από τα πλαστικά καπάκια και τα αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικού ή μπύρας για καλό σκοπό. Αν έχετε κάποια εκδήλωση όπου θέλετε να κάνετε ανακύκλωση αλουμινένιων κουτιών, καλέστε στο 2892023404 καθημερινά 12 μ.μ. – 2μ.μ για να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία.

Έως αυτή τη στιγμή ακόμα και πριν γίνει γνωστή στα ΜΜΕ η καμπάνια, αρκετές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ανακύκλωσαν για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», βάζοντας την αρχή. Οι κάδοι ανακύκλωσης βρίσκονται και στο κρητικό γλέντι του ΠΣ Καπαριανών, όπως και στη Θεατρική Παράσταση της Κυριακής. Ακολουθούν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμηλαρίου στο ετήσιο γλέντι του στις 6 Αυγούστου με τον Κώστα Σταυρουλιδάκη και η προσπάθεια συνεχίζεται!!!! Όλοι μαζί για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» γιατί «Κάθε κουτί Μετράει»!!!!

 

mesaralive.gr  05 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ