Οι Μινωικές Γραμμές τίμησαν το χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

  18 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Οι Μινωικές Γραμμές τίμησαν το χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

Αισθάνομαι "άνθρωπος της οικογένειας των Μινωικών" είπε ο σπουδαίος Κρητικός αθλητής

To Χρυσό Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη τίμησαν οι Μινωικές Γραμμές, στη σημερινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ηράκλειο, παρουσία πλήθους κόσμου. 

"Η τιμή είναι φυσικά για τη δύναμη ψυχής,τις επιτυχίες και τη μακροχρόνια συμβολή του στο χώρο του αθλητισμού" επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Μανιαδάκης, ο οποίος εξήρε το ήθος του αθλητή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι διακρίσεις του αντανακλούν στην Κρήτη και τις Μινωικές Γραμμές, που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. 

"Βρισκόμαστε κοντά στην Κρήτη και τους ανθρώπους της" - τόνισε ο κ.Μανιαδάκης, προσθέτοντας πως "μέσα από το Μανώλη και την αθλητική του πορεία τιμώνται η Κρήτη αλλά και οι Μινωικές Γραμμές".

Ο Μ.Στεφανουδάκης, από την πλευρά του, καταχειροκροτούμενος,απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ, υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται "άνθρωπος της οικογένειας των Μινωικών" που τον στηρίζουν.
Ο ίδιος έφερε μαζί του στην εκδήλωση τα τρία πιο πρόσφατα μετάλλιά του, προκειμένου να τα δουν όσοι θέλουν, καθώς όπως είπε: "Τα κατακτήσαμε μαζί"

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε μπουφές ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα "The Muffins".

cretalive.gr

 

  18 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ