Οι κάμερες «έπιασαν» τους ζωοκλέφτες και είναι στα ιχνη τους

cretalive.gr  24 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οι κάμερες «έπιασαν» τους ζωοκλέφτες και είναι στα ιχνη τους

Την διαδρομή των ζωοκλεφτών που «χτύπησαν» νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Στερνών αναζητά η ΕΛΑΣ που ήδη έχει στην διάθεση της στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι τα δύο κλεμμένα αγροτικά που χρησιμοποίησαν οι ζωοκλέφτες εντοπίστηκαν σήμερα σε χωράφια, βόρεια του Ασημίου. Τα δύο παλιά αγροτικά είχαν κλαπεί την περασμένη Πέμπτη από το Διονύσι και τις Γκαγκάλες αντίστοιχα. 

Η ζωοκλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο παθόντας κατήγγειλε στις Αρχές ότι οι δράστες του έκλεψαν περίπου 200 ζώα, τα οποία-άγνωστο πως-κατάφεραν να τα στριμώξουν στα δύο αγροτικά. Πέρασαν μέσα από τις Στέρνες και στην συνέχεια κινήθηκαν βόρεια του Ασημίου όπου μεταφόρτωσαν τα ζώα σε άλλο όχημα (ή οχήματα) όπως εκτιμάται, εγκαταλείποντας στον τόπο τα κλεμμένα, τα οποία θα ελεγχθούν εξονυχιστικά. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, ωστόσο είναι περιορισμένης ευκρίνειας. 

Τις ημέρες αυτές που οι ζωοκλοπές έχουν την …τιμητική τους, οι Αστυνομικές Αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα, με περιπολίες και μπλόκα στην ύπαιθρο, σε μία προσπάθεια να περιοριστούν τα κρούσματα.

 

cretalive.gr  24 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ