Οι «γαλάζιοι» στο Ηράκλειο

Έντεκα θεματικές εκδηλώσεις σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου μετρά ήδη, σε λιγότερο από ένα μήνα, η πρωτοβουλία του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, που φέρει τον τίτλο «Η Αλλαγή που Αξίζουμε».
Στο σύντομο αυτό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις για θέματα που αφορούν από την Παιδεία, την Υγεία, τον Πρωτογενή Τομέα, τον Αγροτουρισμό και το επιστημονικό προσωπικό της χώρας , έως την Ασφάλεια, την Κοινωνική Πολιτική, τα Τροχαία, τον Αλκοολισμό και τις εξαρτήσεις, το Δημογραφικό, το Brain drain/brain gain, τον Αθλητισμό και μόλις χθες τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τη Δημόσια Διοίκηση.
Και οι θεματικές δράσεις συνεχίζονται την Δευτέρα 1 Απριλίου, στην Τύλισο, με εκδήλωση σχετικά με το πρόγραμμα της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ενώ την επομένη, Τρίτη 2 Απριλίου, στο Ηράκλειο θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της «γαλάζιας» παράταξης για τις υποδομές με βασικούς ομιλητές τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον Λευτέρη Αυγενάκη.
Την Τρίτη στις 15 Απριλίου, πάντα υπό την καθοδήγηση του αεικίνητου Ηρακλειώτη πολιτικού, ακολουθεί εκδήλωση με θέμα τις επικείμενες Ευρωεκλογές, όπου το «παρών» θα δώσει η πλειονότητα των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΔ.
«Προχωράμε μαζί, δουλεύουμε μαζί για την αλλαγή που αξίζουμε!», είπε σε πρόσφατη ομιλία του ο Λ. Αυγενάκης και το εννοεί, καθώς οι δράσεις και θεματικές εκδηλώσεις της ΝΔ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και την ενεργό συμμετοχή πλήθους στελεχών της Παράταξης, σε όλη την Ελλάδα και απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχιστούν απρόσκοπτα μέχρις ότου η φιλελεύθερη παράταξη πάρει την πρωτιά σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν το 2019.
Δείτε επίσης
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος
- Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες
- Δήμος Φαιστού: δεν μπορεί να αξιοποιήσει καμία παραλία λόγω περσινών προστίμων
- Αγροτικό δυστύχημα στον Δ. Γόρτυνας- 89χρονος πλακώθηκε από τρακτέρ
- Έναρξη για το 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου & Μουσικής Δήμου Γόρτυνας