Οι Εθελοντές «ξαναχτυπούν» και καθαρίζουν το Καλαμάκι!

Τους είδαμε να προχωρούν σε επιχείρηση καθαριότητας λίγο πριν το Πάσχα στον όμορφο παραλιακό οικισμό του Καλαμακίου.
Σήμερα οι Εθελοντές του Καλαμακίου επιστρέφουν με νέες δράσεις καθαριότητας!
Έτσι από το πρωί στις 9 δίνουν ραντεβού έξω από τον παραλιακό οικισμό και ξεκινούν με κλαδέματα και δράσεις καθαριότητας.
Συγκεκριμένα, σκοπεύουν να κλαδέψουν τα δέντρα που είναι στην είσοδο του χωριού (από την κλειστή στροφή που είναι η εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μέχρι τα σκουπίδια).
Επίσης μια δεύτερη ομάδα που θα αποτελείται από μαμάδες και παιδιά θα μαζέψουν σκουπίδια (μόνο σκουπίδια δεν χρειάζονται σκούπες, όπως την προηγούμενη φορά) στους κάδους , μέσα στο χωριό, και στην παραλία.
Πάρτε την καλή σας διάθεση και την όρεξη και οι εθελοντές Καλαμακίου θα βάλουν τις σακούλες!!!! «Ελάτε να κάνουμε άλλη μια καθαριότητα! Δεν χρειάζεται πολύ… ελάτε να γίνουμε πολλοί» αναφέρουν στο κάλεσμά τους!
Δείτε επίσης
- Μεσαρά: Αυγουστιάτικη πανσέληνος μετα μουσικής σε Φαιστό και Γόρτυνα
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Κρήτη TV: γήρανση και μείωση του πληθυσμού στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου
- Ο Μανώλης Κονταρός στο Τυμπάκι
Σχετικά άρθρα
- Καθαρισμός κεραμικής εστίας: οικιακές συνταγές και κόλπα που βοηθούν πραγματικά
- Γιορτάζει ο Προφήτης Ηλίας γιορτάζει και το Καλαμάκι
- Καλαμάκι: Τιμούν τον Προφήτη Ηλία με διήμερο εορτασμό-Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία
- Συνεχίζεται το ολοκληρωμένο σχέδιο καθαριότητες του Δήμου Φαιστού
- Κάθάρισαν το αλσύλλιο Κούλε