Οι άσκοποι πυροβολισμοί τον έβαλαν σε μπελάδες

Συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 25χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί σε προαύλιο χώρο. Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 25χρονου και στον προαύλιο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κυνηγετικό όπλο και κάλυκες.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Δείτε επίσης
- Τυμπάκι: Eυρεία σύσκεψη φορέων με τη λειψυδρία στο επίκεντρο
- Κτηματολόγιο: πλήρης ένταξη Δήμων στο Ηράκλειο και Λασίθι - και των Δήμων Γόρτυνας-Φαιστού
- Mεσαρα: Άλλοι ένα νέο παιδί έχασε τη μάχη με την...άσφαλτο
- Τέλος της χρονιάς στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Μοιρών – Οι αριστούχοι που ξεχώρισαν το 2024-2025
- Matala Beach Festival 2025 – From Sunset to Starlight!
Σχετικά άρθρα
- Αυτοκτονία κρατουμένου στη ΓΑΔΑ – Βρέθηκε απαγχονισμένος
- Δωρεά 100 λίτρων αντισηπτικού GEL στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου
- Οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις “καλά κρατούν” στην Κρήτη
- Eυχές για το Πάσχα από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης
- “Σάρωσαν” ποιμνιοστάσια και μιτάτα οι αστυνομικοί