Οι αγρότες στα Πραιτώρια κλείνουν το δρόμο τμηματικά

  12 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Οι αγρότες στα Πραιτώρια κλείνουν το δρόμο τμηματικά

Μετά από απόφαση της επιτροπής του μπλόκου, το μπλόκο των αγροτών στα Πραιτώρια συνεχίζει, στο πλαίσιο της κατεύθυνσης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για κλιμάκωση της πάλης, να κλείνει συμβολικά τον δρόμο στις 5 το απόγευμα και για μισή ώρα κάθε μέρα.

 «Σκοπός μας, να εντείνουμε την πίεση προς την κυβέρνηση, απαιτώντας συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση!

«Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής να ενισχύσουν το μπλόκο και τα σωματεία των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και των γυναικών, καθώς και τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν το μπλόκο, να μεγαλώσουν την αλληλεγγύη τους, με την παρουσία τους, με έμπρακτη βοήθεια και με αποφάσεις φορέων! Η πάλη μας είναι δίκαια γιατί αφορά στην επιβίωσή μας! Ζητάμε να έχουμε τη δυνατότητα να καλλιεργούμε τη γη μας με εισόδημα αξιοπρεπές για εμάς και τις οικογένειές μας και απαιτούμε τα προϊόντα μας να φτάνουν στο τραπέζι της λαϊκής οικογένειας φθηνά, κόντρα στην κερδοφορία εμποροβιομηχάνων και μεσαζόντων, και κόντρα στην πολιτική των κυβερνήσεων και την ΚΑΠ της Ε.Ε. που θέλουν να μας βγάλουν από τη μέση για να συγκεντρωθεί η γη και η παραγωγή μας στα χέρια λίγων μεγαλοεπιχειρηματιών αγροτών! Ό,τι κατακτήθηκε ήταν μέσα από αγώνες, όπως το αφορολόγητο, το ακατάσχετο, έστω και κάτω από τα αιτήματά μας»!

 

  12 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα