Οδοντίατρος κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο Πολυδύναμο Τυμπακίου
Την δυνατότητα να εξεταστούν από οδοντίατρο κάθε Δευτέρα και Παρασκευή θα έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου.
Μια σημαντική εξέλιξη για την περιοχή, η οποία ωστόσο δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν. Εξάλλου πρόκειται για ένα πολυδύναμο που εξυπηρετεί πολύ κόσμο και είναι αναγκαίο να υπάρχει οδοντίατρος καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Και επειδή οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο οδοντίατρος που εξυπηρετεί το Πολυδύναμο Τυμπακίου, θα βγει στη σύνταξη με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς οδοντίατρο το Τυμπάκι, καλό θα είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε όταν θα βγει στη σύνταξη ο σημερινός οδοντίατρος, το Τυμπάκι να μη μείνει χωρίς κάλυψη των οδοντιατρικών αναγκών.
Δείτε επίσης
- Μητσοτάκης στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για δημοπράτηση δικτύων»
- Δήμος Γόρτυνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του Ράλλυ Κρήτης
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Φαιστού σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου
- Δήμος Φαιστού: Δωρεάν προγράμματα για την καταγραφή ζώων συντροφιάς και σκύλων φύλαξης ποιμνίων
- Συνάντηση Μητσοτάκη - Βαρθολομαίου, με φόντο την Εκκλησία της Κρήτης
Σχετικά άρθρα
- Επιτέλους φορτηγό του Δήμου απομακρύνει τα ξερόχορτα από το ΠΠΙ Τυμπακίου
- Ένα μεγάλο Μπράβο στους Εθελοντές που καθάρισαν στο ΠΠΙ Τυμπακίου!
- Ο Εθελοντισμός «άνθισε» και στον αύλειο χώρο του Πολυδύναμου Τυμπακίου
- Ηλικιωμένοι περιμένουν έξω από το «αδύναμο» Πολυδύναμο Τυμπακίου
- Παγκάκια από τον ΠΣ Λαγολιού στο Πολυδύναμο Τυμπακίου