Ο.Φ.Η: Σοκ με Βαζ-Ρήξη χιαστού και χειρουργείο για τον παίκτη

Ζημιά υπέστη ο Ρικάρντο Βαζ στη χθεσινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον τραυματισμό του Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.
Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με την ενημέρωση του κρητικού συλλόγου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ρικάρντο Βαζ, υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής (13\9) σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό – Διαγνωστικό Κέντρο "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ", η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.
Εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης».
Δείτε επίσης
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 88-99- Την Κυριακή κρίνεται ο τίτλος στο ΣΕΦ
- Basket League: Βρέθηκε λύση, συνεχίζονται οι τελικοί
- Η ημερομηνία του Game 3 αν συνεχιστούν οι τελικοί της GBL
- Παίρνει κάποια ομάδα το πρωτάθλημα αν υπάρξει διακοπή;
- Αναβάλλεται ο αγώνας της Τετάρτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μετά το χάος στο ΣΕΦ