Ο Υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης σε Γεωργική Σχολή Μεσαράς και Τυμπάκι

Σοφία Πλουτινάκη  08 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο Υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης σε Γεωργική Σχολή Μεσαράς και Τυμπάκι

Το Τυμπάκι όπου θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη φορέων και αγροτών, είναι ο τελικός προορισμός του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μεσαρά, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει σε συνέδριο στον Προφήτη Ηλία.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από αίτημα του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Δήμου Φαιστού ο κ. Κόκκαλης θα βρεθεί στο Τυμπάκι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όπου θα συναντηθεί με φορείς και αγρότες  της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου ήδη έχει κάνει επαφές και συζητήσεις με φορείς όπως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου, η ΒΙΑΝΑΜΕ και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσαράς,  προκειμένου να συνταχθεί ένα κοινό υπόμνημα το οποίο θα παραδοθεί στον Υφυπουργό. Όπως είπε στο mesaralive.gr ο πρόεδρος κ. Μανώλης Ορφανουδάκης «έχει ήδη συνταχθεί υπόμνημα με τα αιτήματα μέσα από τις επαφές που είχαμε με τον ΑΣ Τυμπακίου, τον ΑΣ Μεσαράς και τη ΒΙΑΝΑΜΕ, ωστόσο μας ενδιαφέρει να τοποθετηθεί και ο κόσμος, οι αγρότες και αυτό επιθυμούμε.

Το πρόγραμμα του Υφυπουργού

Να σημειωθεί ότι στον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου έφτασε ήδη ενημέρωση  με το πρόγραμμα του υφυπουργού. Συγκεκριμένα ο κ. Κόκκαλης  θα επισκεφθεί την  Γεωργική Σχολή Μεσαράς στον Αμπελούζο και περίπου στις 4:15 θα βρίσκεται στο Τυμπάκι για την ευρεία σύσκεψη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον Προφήτη Ηλία όπου θα συμμετέχει στο διήμερο συνέδριο Αμπελουργών – Ελαιουργών που πραγματοποιείται εκεί.

 

Σοφία Πλουτινάκη  08 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα